Naţionala Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia antrenată de campionul mondial Luiz Felipe Scolari e formată aproape în exclusivitate din jucători cu prezenţe numeroase în loturile naţionale. Michael Ballack şi Ashley Cole sunt cei mai selecţionaţi fotbalişti din lotul antrenat de Luiz Felipe Scolari.

CFR-ul italianului Trombetta va întâlni, în acestă seară, o echipă formată din jucători cu stagii vechi în echipele lor naţionale. Chiar dacă a venit la Cluj fără Joe Cole, Deco sau Carvalho, accidentaţi, sau Drogba, suspendat, Luiz Felipe Scolari poate alinia o formaţie ai cărei jucători evoluează frecvent şi în echipele naţionale. De exemplu, Cech a adunat nu mai puţin de 62 de prezenţe în naţionala Cehiei, iar John Terry, Frank Lampard şi Ashley Cole sunt jucătorii în jurul cărora se construieşte selecţionata Angliei.

De când a debutat în tricoul „cocoşului galic”, în noiembrie 2004, Florent Malouda a devenit o prezenţă constantă în trupa pregătită de către selecţionerul Raymond Domenech.

Mai mult, el a fost unul dintre artizanii parcursului formidabil reuşit de francezi la CM 2006, care atunci au jucat finala contra Italiei.

Di Santo, speranţă argentiniană

Căpitan al naţionalei Germaniei, Ballack a strâns 87 de meciuri în prima reprezentativă a ţării, iar la Euro 2008 a fost numit în echipa turneului. Şi, ca şi când aceste nume nu ar fi fost de ajuns, englezii au în lot şi puşti care evoluează în naţionalele de tineret. Unul dintre ei este şi argentinianul Franco di Santo, care tocmai a fost promovat în echipa mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite