FOTBAL: Nasri ar putea reveni pe gazon în şase săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Arsenal Londra, Arsene Wenger, a anunţat că mijlocaşul Samir Nasri va fi indisponibil şase săptămâni în urma unei leziuni suferite marţi, deşi iniţial se crezuse că internaţionalul francez ar putea lipsi de pe gazon până la trei luni.

Arsene Wenger, antrenorul celor de la Arsenal Londra, a anunţat că mijlocaşul Samir Nasri va fi indisponibil şase săptămâni în urma unei leziuni suferite marţi, deşi iniţial se crezuse că internaţionalul francez ar putea lipsi de pe gazon până la trei luni. "Din păcate a primit o lovitură şi a suferit o fractură de peroneu. Nu este o leziune complicată, este o fractură simplă, dar din păcate va necesita şase săptămâni pentru a se reface", a declarat Wenger pentru Arsenal TV Online. Wenger a adăugat că, în opinia sa, mijlocaşul ceh Tomas Rosicky, care tocmai a revenit pe gazon după 18 luni de indisponibilitate, ar fi înlocuitorul perfect pentru a umple golul lăsat în echipa londoneză de accidentarea lui Nasri.

Nasri, în vârstă de 22 de ani, care a suferit această fractură, marţi dimineaţă, în timpul unui antrenament efectuat în cantonamentul din Austria, la Bad Waltersdorf, ar putea astfel reveni pe gazon la timp pentru meciul pe care naţionala Franţei îl va susţine, pe 5 septembrie, în compania României, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite