FOTBAL: Debut cu eşec pentru Napoli pe banca tehnică a lui Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Debut cu eşec pentru Napoli pe banca tehnică a lui Astra
FOTBAL: Debut cu eşec pentru Napoli pe banca tehnică a lui Astra

Politehnica Iaşi a câştigat primul joc cu Petre Grigoraş pe bancă după ce a dispus, vineri, scor 2-0, de nou-promovata Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii I, în care Vlad Bujor a înscris al treilea gol stagional şi a devenit golgheterul Ligii I. A fost prima partidă pentru italianul Nicolo Napoli din postura de tehnician al Astrei Ploieşti.

POLITEHNICA IAŞI - ASTRA PLOIEŞTI 2-0 (Bujor 2, Cr. Constantin 12)

Politehnica: Brăneţ - Buta, Ad. Ilie, Straton, Costache - Cr. Bratu, C. Milea, Ignatov (Buhuşi 71) - Bujor (Bârlădeanu 90), Balde (Bâlbă 63), Cr. Constantin. Antrenor: Petre Grigoraş.

Astra: Cr. Munteanu - Mihalache, Rohat, Oprsal, Crăciun - Strătilă (Paolinho 73), Seto, V. Gheorghe (Valdez 66), V. Stan - Păun (Şt. Ciobanu 46), L. Ganea. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Costache 23, Ignatov 58, Cr. Constantin 81 / Oprsal 64
Arbitri: Robert Dumitru - Daniel Hulubei, Mihai Artene
Stadion; Spectatori: 4.000 

Italianul Nicolo Napoli a debutat pe banca tehnică a Astrei Ploieşti, formaţie pe care a preluat-o în urmă cu două zile, ca urmare a demiterii lui Ion Moldovan.

Atacantul Politehnicii Iaşi, Vlad Alin Bujor, a marcat al treilea său gol în acest sezon, după cele reuşite cu Rapid şi Unirea Alba Iulia. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, achiziţionat în vară de la CFR Cluj, a urcat astfel pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii I.

În urma acestui rezultat, Politehnica Iaşi a acumulat patru puncte şi a urcat pentru moment pe poziţia a 13-a, în timp ce Astra se află pe penultimul loc, cu numai două puncte.  

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite