Naidin nu va mai evolua la Poli Iasi din retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Leonard Naidin, căruia i-a expirat contractul cu Poli Iaşi la sfârşitul lunii decembrie, a declarat, luni, pentru NewsIn, că sunt şanse foarte mici să mai continue la gruparea moldoveană, principalul motiv fiind lipsa unui proiect viabil.

"Am vorbit cu preşedintele Sorin Boca despre posibilitatea să rămân, dar nu am primit o ofertă concretă. Aş vrea să continui aici, dar lipsa unui proiect de viitor mă face să dau înapoi, pentru că perspectivele sunt sumbre. În proporţie de 99% nu vin la reunirea echipe de pe 12 ianuarie, iar acelaşi procent este valabil şi în privinţa rămânerii mele la Iaşi", a declarat Leonard Naidin.

Fotbalistul a adăugat că sunt şanse ca echipa ieşeană să se desfiinţeze dacă va retrograda: "Tare mi-e frică să nu dispară fotbalul din Iaşi dacă echipa va mereg în liga a II-a. Dacă Poli va retrograda, va fi greu să mai revină în prima divizie. Eu cred că formaţia nu va mai urca niciodată în elită, ţinând cont de dezinteresul oamenilor de afaceri faţă de fotbalul ieşean".

Poli Iaşi a terminat turul campionatului pe locul 15, cu 16 puncte. În primele 17 etape ale Ligii I, moldovenii au înregistrat 4 victorii, 4 egaluri şi 9 înfrângeri şi au golaveraj negativ, 13-25. Ieşenii se află pe primul loc retrogradabil, la 3 puncte distanţa de ocupanta locului 14, Farul Constanţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite