N’Doye vrea 350.000 euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarii i-au propus senegalezului prelungirea contractului şi i-au oferit un bonus de 200.000 de euro. Mijlocaşul a ezitat, pentru că cere mai mulţi bani la semnătură. Contractul lui N’Doye cu Dinamo expiră la vară. Mijlocaşul nu se grăbeşte să semneze un nou angajament, pentru că este tentat de un transfer în străinătate.

Declarat de mulţi ca cel mai bun mijlocaş la închidere din Liga I, N’Doye s-a dovedit o mină de aur pentru dinamovişti. Cum în iarnă jucătorul intră în ultimele şase luni de contract, practic, el se poate înţelege cu orice formaţie, şi dacă nu pleacă acum, atunci la vară o poate părăsi gratis pe Dinamo.

Pentru a nu-l pierde, conducătorii au încercat în multe rânduri să-l convingă să-şi prelungească convenţia pentru încă doi ani. Ultima încercare a avut loc săptămâna trecută, Nicolae Badea fiind unul dintre cei care negociază intens cu N’Doye. Dacă în trecut totul se limita la discuţii, acum şefii au decis să vină cu bani.

L-au chemat pe mijlocaş, i-au arătat noul contract şi i-au oferit o primă de 200.000 de euro dacă semnează. Numai că, reacţia fotbalistului i-a surprins: a dat banii deoparte şi le-a spus că se mai gândeşte la propunere. De ce întârzie răspunsul său? N’Doye are câteva oferte de la echipe din străinătate, una dintre ele fiind Neuchatel Xamax din Elveţia.

Aşteaptă până la iarnă

Senegalezul, care nu are niciun agent, le-a transmis tuturor celor interesaţi că vrea 350.000 de euro la semnătură şi acum aşteaptă răspunsul oficial al cluburilor cu care se află în tratative. Dacă nimeni nu îi va satisface pretenţiile financiare, atunci în iarnă mijlocaşul va lua banii acţionarilor şi implicit va semna o nouă înţelegere cu Dinamo.

E plătit la timp

Dacă unii jucători sunt supăraţi pentru că salariul întârzie şi anumite prime promise nu s-au mai achitat, în schimb N’ Doye e remunerat la timp. Motivul? Nu pentru că este unul dintre favoriţii şefilor, ci din cauza mesajului transmis de senegalez în momentul în care a venit la Dinamo.

Acesta a spus clar că dacă vor exista divergenţe privind plata la timp a banilor, atunci va pleca imediat de la echipă. Pentru a nu-l pierde, acţionarii s-au conformat pe loc.

image

Chiar dacă are o personalitate puternică, N’Doye este un jucător valoros care mereu şi-a văzut de joc.

image


Vasile Turcu
vicepreşedinte Dinamo

Top salarii Dinamo

1. Marius Niculae    250.000
2. Ianis Zicu    200.000
3. Gabi Tamaş    200.000
4. Claudiu Niculescu    120.000
5. Ousmane N’Doye    120.000

Sumele sunt exprimate în euro

Kapetanos şi Toja s-au ţinut tare

image

Şi la Steaua sunt doi jucători care s-au ţinut tare şi nu au fost de acord cu micşorările salariale impuse de către patronul Gigi Becali. Şi, tot străini, la fel ca la Dinamo. Astfel, Kapetanos şi Toja şi-au păstrat salariile din sezonul trecut, 240.000 de euro, respectiv 200.000 de euro.

Atât grecul, cât şi columbianul nu numai că nu au fost trimişi la echipa a doua, dar au şi rămas jucători de bază. Pe lângă cei doi, mai este un jucător, român, căruia nu i s-a tăiat din salariu. Este vorba despre Ovidiu Petre, dar, în cazul lui, chiar Becali a fost cel care a avut iniţiativa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite