N’Doye, certat de şefi pentru că s-a „rupt“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye, certat de şefi pentru că s-a „rupt“
N’Doye, certat de şefi pentru că s-a „rupt“

Dublă lovitură pentru Dario Bonetti la început de săptămână! În primul rând, următorul adversar din grupele Ligii Europa, Panathinaikos, se află într-o formă excelentă, învingând AEK în deplasare, scor 1-0.

Şi dacă grijile în privinţa partidei de joi nu erau de-ajuns, ieri, Bonetti a aflat că va trebui să se descurce fără mijlocaşul său cel mai important. Lovit la meciul cu Gaz Metan, N’Doye a suferit o întindere musculară şi va fi indisponibil cel puţin o săptămână.

Culmea ironiei este că şefii dinamovişti l-au găsit vinovat chiar pe mijlocaşul senegalez pentru că s-a “rupt”. Acţionarii i-au reproşat africanului indolenţa de la antrenamente şi faptul că a ignorat pregătirea de vară.

„Te-ai accidentat pe teren, pentru Dinamo, este adevărat. Dar dacă ai pune mai mult suflet la antrenament, nu s-ar ajunge aici”, au fost cuvintele conducătorilor. Absenţa lui N’Doye va fi suplinită în meciurile cu Panathinaikos şi cu Pandurii de tânărul Rus.

În vară, a venit direct la meci!

N’Doye a avut întotdeauna o încredere prea mare în calităţile sale fizice, pe care le pune în valoare doar la meciuri, nu şi la şedinţele de pregătire. De exemplu, astă-vară senegalezul a ratat cantonamentul din Franţa, o perioadă de acumulări fizice, tehnice şi tactice vitală pentru orice fotbalist profesionist.

Când colegii săi transpirau sub comanda lui Bonetti, N’Doye era în vacanţă. S-a întors până la urmă în “Ştefan cel Mare”, însă cu doar câteva zile înainte de startul campionatului. Chiar şi aşa însă a fost titular în fiecare meci din campionat şi chiar a fost lăudat de şefi pentru prestaţiile sale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite