Mutu vrea să se stabilească în SUA la finalul carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce va renunţa la cariera de fotbalist, Adrian Mutu nu va reveni în România, ci s-a decis să se stabilească peste Ocean.

Atacantul Fiorentinei şi al echipei naţionale se va muta la Miami, acolo unde deţine o vilă şi un apartament alături de soţia sa, Consuelo. „Briliantul" şi-a făcut planurile pentru perioada în care va termina cu fotbalul. Se va relaxa după cariera tumultoasă în Statele Unite ale Americii.

„Lui Adi îi place foarte mult viaţa de la Miami. Va locui acolo, dar asta nu înseamnă că pleacă din ţară din cauza răutăţilor sau a tuturor lucrurilor nedrepte care s-au spus şi s-au scris despre el", a declarat tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu. Acesta a precizat însă că nu se pune problema ca jucătorul să emigreze în  SUA, ci doar să stea mai mult acolo: „Adi este român şi România va fi ţara lui indiferent de ce ar spune unii şi alţii. Vom merge şi noi în vizită la el". 

Mutu a cumpărat în urmă cu câţiva ani, alături de soţia sa, Consuelo, o vilă în Coral Glabes, un orăşel exotic în apropiere de Miami. Casa măsoară 450 metri pătraţi şi a costat în jurul a 1,5 milioane de dolari.

Nu mai are afaceri în România

În afara familiei şi a prietenilor, nu ar fi prea multe lucruri care l-ar putea „ţine" pe Mutu în ţară. „Adi nu mai are acasă niciun fel de afaceri. Tot ce a însemnat business în România a fost închis sau cedat", a spus Mutu senior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite