Mutu şi Chivu, sufocaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu (dreapta) s-a chinuit serios în duelurile cu francezul Philippe Mexes
Adrian Mutu (dreapta) s-a chinuit serios în duelurile cu francezul Philippe Mexes

Cei doi români, ambii trecuţi de 30 de ani, sunt trădaţi pe finalul meciurilor de condiţia fizică precară. Adrian acuză revenirea pe teren după zece luni, iar Cristi ritmul partidelor din trei în trei zile.În ultima etapă din Serie A, „Briliantul“ a dezamăgit în eşecul Fiorentinei cu AS Roma (2-3), în timp ce căpitanul „tricolorilor“ a greşit la golul primit de Inter la Lecce (1-1).

Vizitele pe "Olimpico" nu-i priesc deloc lui Mutu. Miercuri seară, când a intrat pe stadionul din Roma, probabil că "Briliantul" avea încă în minte audierile din cazul "Sibutramina", desfăşurate în primăvară în aceeaşi locaţie. Acum, adversarii românului n-au mai fost procurorii anti-doping, ci coechipierii prietenului său Bogdan Lobonţ.

Rezultatul a fost însă acelaşi, Adi Mutu ieşind învins, un 2-3 cu AS Roma care a adus primul eşec Fiorentinei de la revenirea pe teren a decarului său. Comparativ cu precedentele dispute, "Fenomenul" nu a mai fost cel mai bun jucător "viola", condiţia fizică a lui Mutu (31 de ani) fiind departe de parametrii optimi. "S-a stins odată cu trecerea minutelor, a rămas fără oxigen, iar Mihajlovici ar fi trebuit să-l schimbe", a remarcat presa italiană. "Mutu nu a mai jucat de zece luni. Acum, după trei partide consecutive, e normal să apară o scădere de energie. Trebuie însă să joace cât mai mult pentru a-şi recăpăta forma", s-a apărat tehnicianul sârb. Goana Fiorentinei după puncte şi a lui Mutu după un gol eliberator va continua sămbătă, acasă cu Cesena.

„Chivu a dormit cu Lecce!"

Problemele nu l-au ocolit nici pe Cristi Chivu în deplasarea de la Lecce (1-1). "Românul a început meciul în stil mare, providenţial în apărare şi cu o super-lansare către Pandev. A pierdut însă teren pe final de meci", a scris "Gazzetta dello Sport". "Chivu a dormit la golul egalizator al lui Lecce, scăpându-l din marcaj pe Olivera", a fost principala critică adusă de italieni căpitanului naţionalei României. Astfel, Chivu (30 de ani) pare să acuze programul infernal din acest sezon, cu meciuri din trei în trei zile. Iar duminică urmează marele derby Inter - AC Milan! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite