Mutu şi-a pus cenuşă-n cap!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu merge dintr-o boacănă în alta
Mutu merge dintr-o boacănă în alta

Decarul „viola“ şi-a cerut din nou scuze faţă de colegi, antrenor, fani şi conducere pentru că a întârziat la reunirea de marţi. Românul s-a jucat prea mult cu răbdarea Fiorentinei. Dacă nu-şi găseşte echipă din ianuarie, la prima recidivă Mutu va fi dat afară.

Antrenorul Sinişa Mihajlovici şi coechipierii au acceptat fără prea mari reţineri scuzele, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre conducerea Fiorentinei, care nu-i va mai tolera lui Mutu actele de indisciplină.

Deşi Adrian le-a promis că de acum înaintea va fi un jucător model şi le-a cerut să-i mai acorde o şansă, conform Corriere dello Sport, şefii grupării toscane au ajuns la capătul răbdării. Cu toate că i-au acordat această şansă românului, i-au subliniat că este ultima şi că, în cazul în care nu-şi găseşte un alt angajament din luna ianuarie, îl vor da afară la prima abatere.

Decizia este una radicală, dar în joc este imaginea clubului! Preşedintele Andrea della Valle s-a săturat de scandalaruile lui Mutu şi este gata să-l dea drept exemplu, chiar dacă asta ar însemna să piardă câteva milioane de euro, cât ar încasa pe el în eventualitatea unui transfer.

S-a antrenat la sala de forţă

Antrenorul Sinişa Mihajlovici, cel mai dezamăgit de comportamentul lui Mutu, e hotărât să pună şi el piciorul în prag. Sârbul nu-i va mai lua apărarea, iar de acum înaintea aşteaptă totul de la el, au mai scris italienii. Fanii, pentru care Mutu este un idol la Florenţa, cer şi ei mai multe de la el. Ei vor ca de acum înainte să vadă mai multă transpiraţie şi goluri din partea atacantului de 31 de ani.

Între timp Mutu pare a-şi fi luat rolul de băiat bun în serios. Deşi a întârziat la antrenamentul de marţi, primul după Crăciun, acesta a ajuns într-un final la stadion, unde s-a pregătit separat la sala de forţă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite