Ioan Becali: „Ruptura dintre Mutu şi Fiorentina este totală!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul lui Adrian Mutu, Giovani Becali, a spus că va căuta soluţii pentru atacantul Fiorentinei şi că va încerca să îi găsească cât mai repede o echipă. La antrenamentul de ieri seară, al Fiorentinei, Mutu şi Mihajlovici au avut o altercaţie. Surse din anturajul jucătorului, prezente la antrenament, susţin că românul i-a pus mâna în gât antrenorului sârb.

„Ruptura dintre Mutu şi Fiorentina este totală. Zvonurile care îl dau la Cesena nu sunt fondate. Mutu este dorit de diverse cluburi din Italia şi restul Europei, printre care şi Cesena. Fiorentina l-a lăsat să-şi caute o echipă, dar nu din Italia. Dacă nu se va înţelege cu Fiorentina, vineri vom susţine o conferinţă de presă unde vom spune lucruri care s-au petrecut în ultima vreme şi care nu au fost spuse. Dacă nu va fi convocat, Mutu va rămâne în tribună, iar Fiorentina va fi constrânsă să-i plătească salariul până la finalul contractului. Băiatul este liniştit şi situaţia nu-l preocupă", a spus Ioan Becali pentru site-ul firenzeviola.it.

Mutu a plecat din cantonament după ce a aflat că nu e în lot

La ultimul antrenament al Fiorentinei, Mutu şi Mihajlovic au avut o altercaţie. Surse din anturajul jucătorului, prezente la antrenament, susţin că românul i-a pus mâna în gât antrenorului sârb. Clubul italian a luat faţa posibilelor destinaţii vehiculate de presă ale lui Adrian Mutu, printre care Napoli, Olympique Marseille sau Galatasary. Conform site-ului oficial al clubului din Firenze, dar ş mult mai titratului calciomercato.com, Mutu a ajuns la un acord cu fosta echipă a lui Daniel Pancu, Cesena.

Mutu nu a fost convocat de antrenorul Mihajlovic pentru deplasarea la Bologna, din etapa a XVIII-a a campionatlui italian, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite