Mutu nu vrea să joace la Fenerbahce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, suspendat pentru dopaj, le-a cerut impresarilor săi să caute alte alternative decât un transfer la gruparea Fenerbahce, considerând nesatisfăcătoare oferta clubului din Istanbul şi fotbalul turc neatractiv, informează calciomercato.com.

Potrivit sursei citate, miercuri a avut loc o discuţie între oficialii cluburilor Fiorentina şi Fenerbahce în vederea unui eventual acord pentru Mutu, însă când cele două părţi păreau aproape de o înţelegere, atacantul a decis să se orienteze către alte opţiuni.

Calciomercato notează că Fenerbahce încă nu s-a resemnat şi că alte variante ar fi pentru Adrian Mutu grupările Al Saad şi Zenit Sankt Petersburg. Site-ul italian mai menţionează că atacantul român ar vrea un angajament care să îi aducă un câştig anual net de cel puţin 4 milioane de euro.

Cotidianul turc Fotomac scrie că Fiorentina urmează să analizeze oferta clubului Fenerbahce. Clubul turc nu este însă satisfăcut de dosarul medical al lui Mutu, realizat la un spital din Florenţa, astfel că vrea ca atacantul să obţină un nou raport de la un spital pe care îl va alege Fenerbahce, iar această solicitare a grupării din Istanbul l-a înfuriat pe administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci, care i-a acuzat de aroganţă pe oficialii turci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite