Mutu are valiza pregătită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestigiosul cotidian italian „Gazzetta dello Sport" a analizat, ieri, planurile de viitor ale Fiorentinei, din care nu face însă parte şi Adrian Mutu.

Schimbarea este cuvântul de ordine în ceea ce priveşte strategia „viola", iar internaţionalul român este primul nume pus pe lista de transferuri. „Mutu şi Frey au valizele pregătite", a scris firenzeviola.it, notând că Fiorentina ar avea numai de câştigat din vânzarea celor doi „campioni": ar scoate bani frumoşi pentru campania de achiziţii şi, în acelaşi timp, ar scăpa de salariile mari pe care le au în acest moment Mutu şi portarul francez. „Rolul românului va fi reprimit de Jovetici, revenit după o accidentare, muntenegreanul fiind considerat viitorul star al echipei", a precizat „Gazzetta dello Sport".

Vrea în UE

Cu contract până în vara lui 2012, Mutu şi-ar mai dori cel puţin un an la Florenţa, dar planurile sale se pot schimba oricând în momentul în care se va simţi indezirabil. „Fenomenul" nu duce lipsă de oferte, atât din Italia (Cesena, Bologna), cât şi din alte părţi (Galatasaray, Dinamo Moscova, ţările arabe). O eventuală ieşire din teritoriul Uniunii Europene nu e agreată însă de Mutu. Motivul e legat de scandalul „cocaina" şi de cele peste 17 milioane de euro datorate clubului Chelsea. Deocamdată, dacă englezii vor cere excluderea sa din activitatea fotbalistică, tricolorul se va apăra la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Plecând din Uniunea Europeană, Mutu ar pierde acest sprijin.

6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Mutu, conform site-ului transfermarkt.de.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite