Mutu ar putea fi coleg cu Niculae la AS Monaco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre impresarii atacantului Adrian Mutu, Sergio Fortunato, a declarat, joi, pentru Footmercato.net, că singurul club cu care s-a luat legătură în vederea unui transfer al jucătorului este AS Monaco, echipă la care evolueză şi Daniel Niculae.

"Au existat unele contacte cu AS Monaco, însă nimic oficial. Discutăm că cei de la Fiorentina pentru a înţelege dacă vor să-l lase pe Mutu să plece liber de contract sau nu. Pentru moment, am luat legătura doar cu AS Monaco. Vom vedea la finalul sezonului care vor fi opţiunile noastre. Însă dacă Fiorentina vrea să-l păstreze, Adrian ar fi fericit să rămână la Florenţa, unde se simte foarte bine", a spus Sergio Fortunato, pentru site-ul francez footmercato.net.

Site-ul francez le10sport.com a scris, miercuri, că Fiorentina este dispusă să-l cedeze gratis pe Adrian Mutu la sfârşitul acestui sezon, astfel că l-ar fi propus pe jucător român clubului francez Olympique Marseille, grupare aflată în căutarea unui atacant, de preferinţă liber de contract.

Conform site-ului francez, impresarul Sergio Fortunato s-ar fi întâlnit deja, duminica trecută, cu oficialii clubului Olympique Marseille, însă dacă aceştia nu vor reuşi să găsească resursele pentru a-i plăti atacantului un salariu de 2,5 milioane de euro net, Mutu va fi oferit, în următoarele zile, unei alte grupări din Ligue 1 AS Monaco.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite