Vezi ce a spus avocatul albanezului bătut de Mutu la conferinţa de presă! "Nu i-a adresat injurii rasiste!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berat Racaj (28 de ani) este supărat că Mutu nu i-a cerut nici măcar scuze
Berat Racaj (28 de ani) este supărat că Mutu nu i-a cerut nici măcar scuze

Avocatul kosovarului Racaj Berat, ospătarul agresat de jucătorul Fiorentinei Adi Mutu, şi-a expus cazul în faţa ziariştilor italieni şi români . La conferinţa de presă nu s-a aflat şi Racaj, victima românului

Avocatul Spaziani a venit în sala Pacifico, din Grand Hotel Mediterraneo (Florenţa), în care a avut loc conferinţa. A împărţit jurnaliştilor un comunicat de presă: "Toată declaraţia lui Racaj Berat a fost înregistrată cu o cameră video".


Spazianii a expus declaraţiile lui Racaj şi a infirmat că acesta l-ar fi jignit pe Mutu înainte de incident. "Racaj îi urează lui Adrian Mutu o carieră cât mai lungă şi frumoasă la Fiorentina. Acesta consideră că declaraţiile lui Mutu conform cărora ar fi apelat la injurii rasiste sunt nişte minciuni. Un prieten de-al lui a văzut tot ce s-a întâmplat. Berat îl cunoştea pe Mutu dar până atunci nu-l servise niciodată. Berat lucrează de opt ani în Italia şi nu a avut parte de scandaluri niciodată!", spune avocatul.

"Berat Racaj nu se află în Kosovo, dar se află în perioada de convalescenţă, acasă la Florenţa. Nu ar avea cum să se întâlnească cu jucătorii Fiorentinei şi cu antrenorul Mihajlovici", a mai declarat reprezentantul albanezului.

"Va fi o cerere de daune, însă e prematur să vorbim mai multe în acest moment. Să lăsăm justiţia să urmeze cursul firesc", a mai afirmat avocatul.

Spaziani explică şi de ce Racaj a evitat contactul cu presa. "Clientul meu nu vrea să profite de circul mediatic, nu urmăreşte să devină faimos. Va vorbi şi el, dar nu o să-l iau să facem turul televiziunilor"

"Aşteptăm măcar scuzele formale ale lui Mutu", a punctat avocatul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite