Mutu, pe tuşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Cesenei nu face parte din lotul deplasat la Napoli, deşi nu e accidentat ori suspendat.

Oficial, Mutu e menajat pentru duelul de sâmbătă cu Catania, contracandidată la retrogradare. "O decizie discutabilă a lui Arrigoni, care va miza pe «San Paolo» pe sistemul 3-5-2", a scris "Corriere Romagna".
"Dacă vrem să ne mai gîndim la salvare, trebuie să luăm puncte şi cu echipele mari. Cu intenţia asta mergem la Napoli, să fim agresivi, să nu-i lăsăm pe adversari să-şi impună jocul şi să forţăm victoria. Dar este nevoie să apelez la un «turn-over» pentru jocul cu Catania, iar pe unii i-am lăsat acasă să se antreneze", a spus antrenorul dar presa dă de înţeles că de fapt Mutu nu mai face parte din planurile echipei. "Randamentul lui contra granzilor e copia celui al Cesenei. Dacă echipa a pierdut cu primele 7 clasate, nici el nu şi-a pus amprenta. A fost complet rătăcit şi n-a intrat deloc în joc cu Milan, Juve, Udinese şi Roma. Niciodată n-a punctat când Cesena a fost condusă ori în deplasare, excepţie reuşita victorioasă de la Palermo. Nu e locomotiva echipei", a scris Corriere Romagna.
6 goluri a marcat Mutu în acest campionat, aproape jumătate dintre cele 13 reuşite de Cesena, în cele 17 meciuri jucate din pstura de titular


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite