Mutu, suspendat un an şi jumătate?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiorentina îi pune capac lui Mutu! L-a dat afară de la echipă, vrea să-l amendeze, i-a refuzat transferul la orice club din Italia, iar acum se pregăteşte de cea mai grea lovitură. Atacantul român nu mai este dorit sub nicio formă la Fiorentina, care l-ar suspenda fără ezitare până la finalul contractului, dacă acesta nu-şi găseşte echipă.

Conform „Gazzetta dello Sport", conducerea „viola" vrea să-l suspende pe Mutu pentru un an şi jumătate, cât mai are contract cu Fiorentina! Asta desigur, dacă românul nu-şi găseşte echipă în străinătate în următoarea perioadă. Nu va fi însă uşor! După spusele lui Paolo Rodella, avocatul lui Mutu, Fiorentina a înaintat Colegiului Arbitral 11 plângeri privind abaterile comportamentale ale românului în ultimul an, majoritatea lor fiind respinse sau aprobate parţial.

În orice caz, mesajul către jucătorul român e clar: „nu mai ai ce căuta la echipă sau în fotbalul italian". Vorbe confirmate de antrenorul Sinişa Mihajlovici, care la conferinţa de presă de sâmbătă a dat de înţeles, clar şi răspicat, că nu mai e cale de împăcare: „Deocamdată Mutu e suspendat 10 zile de club, ce va fi în perioada următoare nu ştiu. Eu însă nu vreau să mai am de-a face cu jucători ca el".

A premeditat Fiorentina tot scandalul?

În plus, conform „La Nazione", atacantul român s-ar fi confesat unor apropiaţi că a fost constrâns să intre în război cu gruprea „viola". Ipoteză întărită ieri de vestea că Fiorentina este aproape de a-l transfera pe Kenny Miller de la Glasgow Rangers. Atacantul scoţian, care evoluează pe acelaşi post ca Mutu, a fost urmărit la derby-ul cu Celtic de la 2 ianuarie. În acel moment, scuzele lui Mutu pentru incidentul de la petrecerea de Crăciun şi pentru că a chiulit a doua zi de la antrenamente fuseseră acceptate de conducere, iar lucrurile păreau a se fi calmat.

Se va antrena cu un preparator fizic personal

Dat afară de la echipă, Adrian Mutu nici nu se mai poate antrena alături de colegii săi sub conducerea antrenorului Sinişa Mihajlovici. Totuşi, conform cotidianului „La Nazione", de azi, Fiorentina îi va pune la dispoziţie românului un preparator fizic, astfel încât acesta să rămână în formă în eventualitatea unui transfer. De altfel, mai în glumă, mai în serios, şi impresarul „Briliantului", Ioan Becali, le-a transmis oficialilor grupării viola că internaţionalul nostru va avea nevoie de un antrenor personal.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite