FOTBAL: Malesani: „Mutu va fi selecţionerul României!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al „briliantului”, de pe vremea când acesta evolua pentru Verona, este convins că pe Mutu îl aşteaptă un viitor strălucit de antrenor. Conform acestuia, românul îşi nota fiecare antrenament într-un carneţel.

„Mutu e unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am antrenat vreodată, mai buni decât el putând fi poate doar Crespo şi Batistuta. Am o amintire legată de el şi de Fabio Capello. Actualul selecţioner al Angliei m-a întrebat cum să facă să rezolve problemele pe care le are cu Mutu, pentru că ei nu prea se înţelegeau când erau la Juventus. I-am spus lui Capello că Mutu e orice, dar nu o persoană nepăsătoare. I-am dezvăluit că atacantul are un jurnal în care îşi notează fiecare antrenament, pentru că vrea să se facă antrenor. Pun pariu şi sunt sigur că el va fi viitorul selecţioner al României. A avut probleme, dar îi doresc tot binele din lume, pentru că îl merită”, a spus acesta.

Malesani mai este de părere că Mutu are tăria de caracter să treacă peste probleme pe care le are cu Chelsea.

"L-am cunoscut pe Adrian atunci când antrenam Verona şi încă de pe atunci era un băiat puternic şi de mare caracter. A fost mereu foarte determinat în joc şi cred că tocmai caracterul său îl va ajuta să depăşească problemele pe care le are cu Chelsea şi TAS. El s-a maturizat mult în ultimii ani, iar la Fiorentina a fost norocos să găsească un antrenor care îl respectă. E mult mai bun decât în urmă cu ceva timp", a mai spus Alberto Malesani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite