Mutu s-ar putea lăsa luni de fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu s-ar putea lăsa luni de fotbal!
Mutu s-ar putea lăsa luni de fotbal!

Chelsea i-a dat un ultimatum fotbalistului român Adrian Mutu: dacă nu plăteşte datoria de 17.173.990 euro până la 31 august, vor face apel către FIFA, un organ care l-ar putea suspenda din fotbal pe atacantul Fiorentinei.

Ziarul La Nazione scrie astăzi că partida pe care Fiorentina o va susţine împotriva celor de la Palermo, duminică seara, în Serie A, ar putea fi ultima pentru Adrian Mutu. Jurnaliştii italieni vorbesc despre starea psihică din ce în ce mai precară a fotbalistului român şi despre posibilitatea ca acesta să lase baltă atât Fiorentina cât şi naţionala României pentru a încerca să-şi rezolve problema pe care o are cu clubul englez Chelsea.

"De luni, Adrian Mutu ar putea să nu mai joace fotbal. Nu este o ipoteză, ci o variantă reală în aceste ore în care moralul jucătorului este devastat. Mutu s-a băgat într-o afacere care-l depăşeşte şi care îl poate obliga să rămână fără slujbă. Astfel, meciul cu Palermo poate fi ultimul pentru Mutu.", scrie astăzi La Nazione.

Varianta ca Mutu să se lase de fotbal a fost vehiculată imediat după sentinţa TAS, jucătorul român având astfel posibilitatea de a continua în civil procesul pe care îl are cu Chelsea, grupare căreia trebuie să-i plătească suma de 17 milioane de euro despăgubiri după scandalul "Cocaina".

Potrivit aceluiaşi cotidian, se pare că moralul fotbalistului român este la pământ. Atât preşedintele viola,  Andreea della Valle, cât şi antrenorul Cesare Prandelli, fac tot posibilul pentru ca "Briliantul" să-şi ia gândul de la această datorie imensă şi să fie cu mintea la fotbal.

image

Vestea cea mai proastă pe care a primit-o Mutu în aceste zile este că, oficialii lui Chelsea nu acceptă niciun compromis şi vor ca toată datoria de 17 milioane de euro să fie plătită până luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite