Mutu s-a putea lăsa de fotbal luni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea Chelsea Londra i-a dat un ultimatum fotbalistului român, Adrian Mutu. Aceştia i-au cerut să plătească datoria de 17.173.990 euro, până la data de 31 august, iar în caz contrar vor face apel către FIFA, un organ care l-ar putea suspenda din fotbal pe atacantul Fiorentinei.

Ziarul La Nazione scrie astăzi că partida pe care Fiorentina o va susţine împotriva celor de la Palermo, duminică seara, în Serie A, ar putea fi ultima pentru Adrian Mutu.

"De luni, Adrian Mutu ar putea sa nu mai joace fotbal. Nu este o ipoteza, ci o varianta reala in aceste ore in care moralul jucatorului este devastat. Mutu s-a bagat intr-o afacere care-l depaseste si care il poate obliga sa ramana fara slujba. Astfel, meciul cu Palermo poate fi ultimul pentru Mutu." Potrivit aceluiaşi cotidian, se pare că moralul fotbalistului român este la pământ. Atât preşedintele viola,  Andreea della Valle cât şi antrenorul Cesare Prandelli fac tot posibilul pentru ca "Briliantul" să-şi ia gândul de la această datorie imensă şi să fie cu mintea la fotbal.

Vestea cea mai proastă pe care a primit-o Mutu în aceste zile este că, oficialii lui Chelsea nu acceptă niciun compromis şi vor ca toată datoria de 17 milioane de euro să fie plătită până luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite