FOTBAL: Mutu, deranjat pentru că i s-a pus la îndoială profesionalismul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mutu, deranjat pentru că i s-a pus la îndoială profesionalismul
FOTBAL: Mutu, deranjat pentru că i s-a pus la îndoială profesionalismul

Atacantul român Adrian Mutu a precizat într-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului Fiorentina că declaraţiile selecţionerului Răzvan Lucescu la adresa lui au fost interpretate, iar el nu a greşit cu nimic pentru că a petrecut cu câteva zile înainte de întâlnirea cu Serbia.

"Agentul meu, Victor Becali, l-a contactat pe Răzvan Lucescu, de la care a primit asigurări că declaraţiile care i-au fost atribuite sunt lipsite de fundament. Petrecerea despre care se face referire a avut loc marţi seară, cu cinci zile înainte de meciul oficial cu Serbia", a afirmat Mutu. Presa a scris că Adrian Mutu ar putea să nu mai fie convocat la echipa naţională din cauza problemelor de indisciplină.

Fotbalistul Fiorentinei a fost surprins petrecând până noaptea, iar naţionala României a pierdut cu 0-5 partida cu Serbia, meci în care atacantul a fost titular şi a primit un cartonaş galben, urmând să fie suspendat pentru ultimul meci din preliminarii, cel cu Insulele Feroe.

"A fost o seară liberă aprobată de staff-ul tehnic al echipei naţionale. Eu decid ce fac în timpul liber şi am respectat regulile impuse de meseria mea. Nu este corect ca din cauza unei înfrângeri urâte să mi se pună la îndoială profesionalismul", a explicat Mutu.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite