Mutu nu s-a prezentat la antrenament! Renunţă Fiorentina la român?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

În momentul în care se părea că Adrian Mutu şi-a revenit după un an 2010 incredibil, românul a făcut-o din nou lată şi este foarte aproape de a se despărţi de gruparea Viola.

Presa din Peninsulă a venit cu o ipoteză şocantă, care nu a fost însă confirmată de club. Jurnaliştii italieni au precizat că săptămâna trecută Fiorentina a avut petrecerea de Crăciun, Mutu fiind şi el prezent. Asta însă pentru puţin timp, deoarece românul a venit însoţit de mai mulţi conaţionali, alături de care a părăsit restaurantul la câteva minute după sosire.

A doua zi, echipa a avut antrenament, dar Adi nu s-a prezentat la şedinţa de pregătire, pe motiv că a rămas înzăpezit. Piteşteanul i-a trimis un sms antrenorului echipei, Sinişa Mihajlovici, explicându-i de ce nu este prezent la antrenament. Şefilor echipei Viola nu le-a picat bine această ispravă a românului şi se pare că sunt decişi să renunţe la serviciile lui.

Adrian Mutu poate părăsi formaţia din Firenze contra sumei de 4 milioane de euro, dar poate pleca şi gratis. „Il Fenomeno“ va părăsi echipa în luna ianuarie, printre posibilele destinaţii find grupările Galatasaray, QPR şi Napoli, dar şi formaţii din SUA şi Emiratele Arabe Unite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite