Hagi: "Sper să am noroc să joc în Cupele Europene!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi a cucerit Cupa Turciei în precedentul mandat ca antrenor al Galatei
Hagi a cucerit Cupa Turciei în precedentul mandat ca antrenor al Galatei

Gică Hagi a ajuns în Turcia, însă nu a fost întâmpinat la aeroport de niciun suporter al Galatei. Hagi va debuta pe banca Galatei duminică contra eternei rivale de la Fenerbahce. El a susţinut prima conferinţă de presă în Turcia.

"Regele" a ajuns azi în Turcia, însă nu a fost întâmpinat la aeroport de niciun suporter al formaţiei din Instanbul. Motivul a simplu: turcii nu ştiau că Hagi va sosi azi. După 5 ani, Hagi a fost înscăunat iar la Galatasaray pentru a scoate echipa din criză.

Turcii cred că aducerea lui Hagi înaintea meciului cu Fenerbahce este un semn divin, care o va ajuta pe Galata să câştige meciul cu Fenerbahce.

Potrivit ziarelor din Turcia, Mutu se află printre jucătorii doriţi de Hagi la Istanbul.

"Îmi face deosibă plăcere să vă revăd pe toţi după atâta timp. Prezenţa dumneavoastră în număr mare înseamnă că reprezint ceva pentru tot ceea ce am făcut în Turcia. Am ales Galatasaray într-un moment dificl pentru că aşa am făcut şi în 1996 ca jucător. E o mare provocare pentru mine să antrenez pe Galatasaray. O să încerc să fiu inspirat să meargă lucrurile în sus. Dacă nu ar fi existat potenţial nu aş fi acceptat oferta de a veni la Galata", a spus Hagi.

"Sper să am norocul să joc în Cupele Europene! Mulţumesc lui Tugay că a ales să vină să muncească cu mine. Suntem oameni de-ai casei şi sper să realizăm împreună lucruri bune pentru Galatasaray! ", a concluzionat Hagi.

"Mai cred mult în echipă şi în jucătorii valoroşi de aici. Îmi place disciplina, îmi place să am o echipă organiztă bine care să muncească aşa cum trebuie. Meciurile trebuie câştigate dar pentru asta fiecare jucător trebuie să fie pregătit s-o facă!", a încheiat Hagi.

Hagi a mai vorbit şi despre meciul cu Fenerbahce de duminică: "Trebuie ca în două zile, eu şi secundul Tugay, să cunoaştem jucătorii şi îmi doresc să fiu inspirat în alegerea primului "11" pentru meciul cu Fener. Suntem Galata şi trebuie să facem totul foarte bine. Vor fi trei puncte puse în joc şi e important să le luăm. Pentru Galata este important mereu să câştige", a declarat "Regele.

Iată performanţele realizate până acum de Hagi:

1. HAGI - JUCĂTOR
7 titluri (3 cu Steaua, 4 cu Galatasaray)
2 Cupe ale României cu Steaua
Golgeterul Diviziei A la Sportul
2 Supercupe ale Europei (Steaua şi Galatasaray)
2 Supercupe ale Spaniei (Real Madrid şi Barcelona)
Cupa Turciei cu Galatasaray
Supercupa Turciei cu Galatasaray
Cupa UEFA cu Galatasaray

2. HAGI - ANTRENOR
Gică Hagi are un singur trofeu ca tehnician şi nu a terminat nici un sezon ca antrenor al unei echipe.

2001 - echipa naţională a României; a fost demis după eşecul din "dubla" cu Slovenia, din barajul de calificare la Cupa Mondială
2003 - Bursaspor - a stat 13 etape (2 victorii, 5 egaluri, 6 eşecuri)
2004 - 2005 - Galatasaray Istanbul (32 victorii, 6 remize, 9 eşecuri; a câştigat Cupa Turciei; a plecat înaintea finalului de sezon)
2005-2006 - Politehnica Timişoara (a demisionat înaintea finalului de sezon)
2007 - Steaua (a demisionat după trei luni)

HAGI CERE RĂBDARE: "Avem nevoie de un an-doi pentru a ajunge să facem performanţe în ţară şi în străinătate. Dacă vom munci aşa cum trebuie, nu avem cum să nu ne realizăm obiectivele. Sunt fericit că sunt la un club mare!. După 30 de ani de muncă, din când în când în viaţă vine un timp când trebuie să te odihneşti", a motivat Hagi faptul de a nu fi antrenat în ultimii doi ani.

"Eu când vorbesc de România mi se spune că sunt mai iubit în Turcia. Aici sunt acasă. Pentru mine e acelaşi lucru. Am venit cu mare plăcere, chiar dacă va fi greu. Voi munci şi apoi o să vedem ce o să se întâmple. Sunt educat de sus până jos şi nu-mi place să vorbesc înainte", şi-a încheiat  Hagi discursul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite