Mutu nu mai joacă în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu nu mai joacă în 2009
Mutu nu mai joacă în 2009

„Briliantul“ a marcat pentru Fiorentina în Liga Campionilor, însă are nevoie de o nouă operaţie la genunchi, care îl va face indisponibil în acest an. Fiorentina lui Adi Mutu este la un pas de optimile Ligii Campionilor, însă veştile proaste îl privesc tocmai pe atacantul român.

„Mutu ar trebui să joace mereu cu Debrecen!”, a fost concluzia jurnaliştilor italieni după ce „Fenomenul” din Firenze a marcat a treia oară în poarta maghiarilor, în decurs de numai două săptămâni. Cu golul care a deschis drumul Fiorentinei spre victoria cu 5-2 de miercuri seară, Mutu a urcat pe locul doi în topul celor mai prolifici jucători din istoria „viola” în Liga Campionilor, la egalitate cu celebrul Batistuta (5) şi în spatele lui Gilardino (8). „E adevărat că fundaşii unguri nu sunt foarte valoroşi, însă Adrian a jucat cu ambiţie, într-un ritm debordant, cu alte ocazii de a înscrie”, au completat cei de la violanews.com.

Din păcate, Adrian Mutu s-a accidentat în timpul meciului, site-ul oficial al echipei din Firenze anunţând ieri seară că acesta va fi supus unei intervenţii chirurgicale zilele acestea. Este vorba despre o leziune a meniscului genunchiului drept, care vine după ce Mutu a fost operat în această primăvară pentru o afecţiune a genunchiului stâng. După primele estimări, sezonul pare a se fi încheiat pentru atacantul Fiorentinei, care este aşteptat să revină pe gazon de-abia în 2010.

Chivu, chinuit de Şevcenko

Inter Milano, cu liderul naţionalei României titular, a avut parte de o primă repriză de coşmar la Kiev. Dinamo a deschis scorul prin Şevcenko, internaţionalul ucrainean fiind o permanentă ameninţare pentru Cristi Chivu. „A fost pus imediat în dificultate de Sheva, dar şi de Milevski”, a scris „Gazzetta dello Sport“, care l-a notat cu 5. La pauză, Mourinho a renunţat la Chivu, a schimbat tactica şi a câştigat cu puţin noroc pe final (2-1), Inter mai având nevoie de trei puncte în ultimele două etape pentru a intra în faza eliminatorie.

Victorie „cu inima” pentru Loţi Bölöni

„Totul redevine posibil”, a titrat publicaţia belgiană „La Meuse” după victoria de miercuri a lui Standard Liege, 2-0, în faţa lui Olympiacos Pireu. Băieţii lui Ladislau Bölöni au obţinut pe stadionul „Maurice Dufrasne” o victorie istorică, la prima prezenţă a campioanei Belgiei în Liga Campionilor.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite