Mutu va fi din nou operat la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu va fi din nou operat la genunchi
Mutu va fi din nou operat la genunchi

Fotbalistul Adrian Mutu s-a accidentat în meciul de aseară la genunchiul opus celui la care a fost operat în urmă cu puţin timp. 18.25 : Potrivit site-ului echipei AC Fiorentina, Mutu a suferit în timpul meciului împotriva echipei Debrecen o leziune la menisc.

De aceasta dată este vorba de celălalt picior, nu de cel la care a fost deja operat. Fotbalistul va fi supus în urmatoarele zile unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

Fotbalistul român Adrian Mutu, datorită golului marcat ieri în meciul Fiorentina- Debrecen (5-2), a intrat în Top 10 al golgeterilor campionatului european, din echipa Fiorentina.

Potrivit site-ului oficial al Fiorentinei, la aflarea veştii, Mutu a declarat: “ Sunt onorat, îmi face mare plăcere să fac parte din Top 10 şi sper să marchez mai multe goluri pentru a aputea urca şi mai mult în acest clasament.”

A mai spus că o clasificare personală este importantă pentru că rămâne în sufletul suporterilor şi în istoria echipei, însă, mai presus de aceasta consideră clasificarea şi reuşitele pe care le are împreună cu echipa.

Este fericit că Fiorentina s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Campionilor Europeni şi speră că vor ajunge mult mai departe: “ Suntem printre cele mai puternice echipe din Europa. Vom avea grijă să dăm maximul posibil în următoarele meciuri”.

Vezi pe adevărul.it cele mai frumoase goluri ale fotbalistului Adrian Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite