Mutu, faţă în faţă cu echipa care l-a vrut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutu este în formă mare după "dubla" reuşită cu Novara. Cesena merge însă pe terenul Romei, acolo unde o aşteaptă Totti. Italienii nu ratează ocazia unei noi comparaţii între Mutu şi Totti, doi dintre cei mai valoroşi si mai charismatici jucători din Serie A.

"Cel care renaşte vs cel care nu moare", titrează cei de la laroma24.it

Romanii îşi amintesc de episodul în care Briliantul a fost foarte aproape de transferul pe Olimpico, acolo unde era chemat chiar de amicul său Totti.

"Sper să aducem un mare atacant, unul care să facă diferenţa. Mutu este peste toţi, dacă ar putea veni ar fi foarte bine", spunea atunci marele Totti.

Roma îl poate considera pe Mutu un adevărat coşmar. Prima întâlnire dintre fostul dinamovist şi Totti a avut loc în anul în care Roma câştiga al treilea titlul din plamares. Mutu juca pe atunci la Verona, dar nu a făcut mare lucru în primul meci contra lui Totti.

Mutu şi-a început însă seria contra Romei în anul viitor, atunci când a reuşit dubla chiar pe Olimpico. Ultima întâlnire l-a găsit pe Mutu în tricoul Fiorentinei. Il Fenomeno de atunci a marcat din penalty, Totti a reuşit "dubla" şi a smuls egalul Romei la Firenze, 2-2, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite