Mutu dă emoţii Fiorentinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu dă emoţii Fiorentinei
Mutu dă emoţii Fiorentinei

Oficialii clubului toscan au fost puşi pe jar de ştirea că decarul român ar fi ajuns la un acord cu AS Roma În plină renegociere de contract cu Fiorentina, Adrian Mutu pune presiune pe

Oficialii clubului toscan au fost puşi pe jar de ştirea că decarul român ar fi ajuns la un acord cu AS Roma

În plină renegociere de contract cu Fiorentina, Adrian Mutu pune presiune pe conducerea clubului italian. Roma i-ar oferi aproape 5 milioane de euro pe sezon.

După un Euro 2008 dezamăgitor, Adrian Mutu nu are parte de vacanţă. Internaţionalul român a plecat de la naţională direct la Firenze, unde îşi renegociază înţelegerea cu Fiorentina.

Golgheterul toscanilor câştigă în acest moment 1,7 milioane de euro pe sezon şi le-a transmis oficialilor grupării de Serie A că vrea un salariu anual de cel puţin 3 milioane de euro. Fiorentina a răspuns printr-un comunicat, anunţând că nu îi oferă românului decât o uşoară creştere salarială.

Roma a intrat pe fir

De negocierile anevoioase dintre Fiorentina şi Mutu ar putea profita fosta echipă a lui Cristian Chivu, AS Roma. Cotidianul "Il Tempo" susţine că Mutu şi-a dat acordul pentru un transfer la Roma, unde ar putea avea un salariu pe până la 5 milioane de euro.

"Directorul sportiv al Romei, Daniele Prade, a ajuns la un acord economic cu Mutu. În urma acestei înţelegeri, Prade va începe negocierile cu Della Valle (n.r. - preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle).

În această vară, Fiorentina a cheltuit 43 de milioane de euro pe transferuri, şi o cedare a lui Mutu la un preţ bun ar putea intra în calcul. Roma îi poate oferi lui Mutu un contract pe patru sezoane, cu un salariu anual de 4,5 milioane de euro", scriu italienii.

"Il Tempo" scrie că Julio Baptista (Real Madrid) sau Vincenzo Iaquinta (Juventus Torino) sunt ţintele Romei dacă transferul lui Mutu eşuează.

"Mutu nu pleacă"

Administratorul delegat al grupării Fiorentina, Sandro Mencucci, a anunţat că gruparea toscană nu vrea să îi dea drumul lui Mutu. "Vrem să fim pregătiţi pentru Liga Campionilor şi de aceea am făcut o mare campanie de achiziţii. Cu Mutu şi Frey nu este nicio problemă, suporterii pot sta liniştiţi", a spus Mencucci, la postul Radio Viola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite