Mutu, dorit la antidoping!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspendat de două ori pentru consumul de substanţe interzise, atacantul a fost căutat pentru o acţiune cu caracter educativ. Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping (ANAD), Graziela Vâjâială, a dorit să-l implice pe Mutu într-o campanie legată de folosirea suplimentelor alimentare, dar nu a dat de el.

Vâjâială a explicat că acţiunea i-ar fi îmbunătăţit imaginea atacantului român, care a fost suspendat de două ori pentru consum de substanţe interzise. „Pe Mutu am vrut să-l băgăm într-o campanie educativă, apropo de sibutramină şi de suplimentele alimentare. A fost imposibil să luăm legătura cu el, am avut nu ştiu câte telefoane de la federaţie şi tot n-am reuşit. Eu cred că ar fi acceptat să participe la această campanie pentru că i-am fi îmbunătăţit imaginea, cu spotul făcut", a spus Vâjâială.

Preşedintele ANAD a afirmat că în locul lui Adrian Mutu spotul TV a fost filmat de fosta campioană olimpică la scrimă Laura Badea. „În parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, ANAD va lansa o nouă campanie educativă numită «Primii paşi pentru un sport curat». O să încercăm din nou să-l contactăm pe Adrian Mutu pentru această campanie. Oricând, invitaţia noastră este deschisă pentru el. Poate să meargă şi prin şcoli", a adăugat Vâjâială. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite