Mutu se deghizează în cerşetor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu se deghizează  în cerşetor
Mutu se deghizează în cerşetor

Mutu îşi va trece averea şi banii pe numele apropiaţilor.Adi le va propune englezilor achitarea datoriei în... 2.000 de rate.Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv a fost o lovitură primită de Mutu, însă una pe care fotbalistul Fiorentinei o văzuse venind de mai multă vreme.

Citeşte şi:


În aceste condiţii, verdictul de vineri nu l-a surprins foarte tare pe internaţionalul român. De altfel, apropiaţii jucătorului au dezvăluit pentru „Adevărul“ că Adi primise unele semnale că decizia TAS va fi în favoarea celor de la Chelsea.

Tocmai de aceea, dar şi întrucât nici n-are de unde să le dea 17 milioane de euro englezilor, Mutu s-a gândit la un plan care să-l scutească de plata banilor. În primul rând, fotbalistul Fiorentinei, dar şi armata sa de avocaţi vor ataca decizia pe cale civilă. Ce înseamnă asta? Alte procese, alte verdicte, alte apeluri, proceduri şi formalităţi ce necesită timp.

Vrea procese până la finalul carierei

Timpul este esenţial pentru Adi. Practic, interesul său este ca procesul cu Chelsea să se tergiverseze încă vreo trei, patru ani, de preferat până la finalul carierei sale de jucător.

Ce are de gând să facă Mutu în această perioadă? Va continua ce a început deja: îşi va trece averea şi banii pe numele apropiaţilor. Astfel, în scurt timp, Mutu va “sărăci”, însă doar în acte.

 Apoi, în momentul în care avocaţii vor epuiza şi căile civile de atacare a deciziei, jucătorul va fi în imposibilitatea de a achita datoria către Chelsea, iar englezii nu vor avea cum să pună sechestru pe averea lui Adi pentru simplul motiv că această nu va mai exista.

Ce se va întâmpla în acest caz?

Există, astfel, două posibilităţi. Prima: părţile ajung la o înţelegere, iar Mutu le plăteşte celor de la Chelsea o sumă mult mai mică decât 17 milioane de  euro.

A doua: Abramovici şi compania nu-şi scad din pretenţii, caz în care Mutu se va angaja să le plătească 17 milioane de euro din venitul său (aproape inexistent, odată ce îşi va agăţa ghetele în cui) în... 2.000 de rate!  

Fiorentina este alături de Mutu

Oficialii şi jucătorii echipei unde activează Mutu au ţinut să-l încurajeze pe internaţionalul român. „Decizia TAS l-a supărat puţin pe Adi, dar noi suntem alături de el şi o să-i ridicăm moralul”, a spus preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle pentru site-ul oficial al clubului. Vineri seară, jucătorii „Viola” au avut o întâlnire cu suporterii, dar singurul care a lipsit a fost Mutu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite