Mutu, dat afară de Fiorentina la vară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazzetta dello Sport scrie azi că Adrian Mutu are zilele numărate pe Artemio Franchi. Românul va fi pus pe lista de trasnferuri la vară şi ar putea părăsi chiar gratis gruparea toscană.

Două sunt motivele pentru care Mutu nu mai este dorit la Florenţa, susţine cotidianul roz:

1. Rolul său va fi reprimit de muntenegreanul Stevan Jovetici, 21 de ani, considerat viitorul star al echipei „Viola”
2. "În ianuarie, Fiorentina i-a dat ultima şansă, iar el a răsplătit clubul cu multe promisiuni şi puţine goluri: numai patru. Mai are încă un an de contract şi ideea de a rămâne nu îi displace, mai ales că suporterii îl adoră. Dar, dacă se va simţi indezirabil, va încerca o soluţie alternativă. Deocamdată, oferte sunt din afara Italiei", scrie Gazzetta dello Sport.

Italienii susţin că atacantul român e tentat de „petrodolarii” din Arabia Saudită, dar nu ar fi o idee tocmai bună pentru el să părăsească Uniunea Europeană. Motivul? Cele 17 milioane de euro pe care Chelsea îi aşteaptă după scandalul "cocaina".

"Momentan, sancţiunea e suspendată şi e dificil de crezut că din Anglia se va cere excluderea fotbalistului. Mutu ar face imediat recurs, acuzând că i se ia dreptul de a munci, prevăzut de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Plecând din Europa, ar pierde însă tocmai acest sprijin", mai punctează publicaţia din „Cizmă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite