Mutu contraatacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu contraatacă
Mutu contraatacă

În cazul în care nu va mai fi convocat o perioadă de Răzvan Lucescu, „Briliantul“ va renunţa singur la echipa naţională şi va refuza o eventuală selecţie. Chiar dacă jucătorul Fiorentinei este accidentat, selecţionerul nu intenţiona să-l cheme la lot pe Mutu, pentru a-l pedepsi astfel pentru escapadele sale.

Tricolorii vor juca sâmbătă, la Varşovia, fără „decarul” Adi Mutu, lăsat de Lucescu jr în afara lotului. Fotbalistul Fiorentinei a fost operat săptămâna trecută, dar, chiar şi dacă n-ar fi avut probleme medicale, tot nu s-ar fi aflat pe lista selecţionerului. Ioan Becali a lansat ieri un avertisment pentru FRF şi selecţioner. Concret, impresarul fotbalistului dezvăluie că este posibil ca în viitor atacantul să nu mai vrea să vină la naţională, dacă va fi trecut pe linie moartă o anumită perioadă de timp.

„Cei de la federaţie ar trebui să se gândească foarte bine la situaţia lui Mutu. Să nu cumva să se ajungă să avem nevoie de el, să se apeleze la el la un moment dat, pentru că este foarte posibil ca atunci Mutu să ne refuze”, a spus la Telesport fostul
impresar.

Lucescu: „Să-l educ eu pe Mutu?“

Absenţa lui Mutu nu l-a afectat în niciun fel pe selecţioner. Acesta chiar a continuat discursul dojenitor la adresa internaţionalului român. „Atunci când vin la naţională, jucătorii trebuie să se subordoneze echipei. Câţi ani are Mutu? 30? Trebuie să-l educ eu la vârsta asta? Nu e obligaţia mea să-l educ la vârsta asta. Orice om are ceva bun în el şi voi încerca să scot acest lucru din el. Dacă el întoarce spatele, eu nu am ce să fac”, a spus selecţionerul.

65 de selecţii a strâns Adrian Mutu la echipa naţională, pentru care a marcat 29 de goluri.

Răzvan despre Costea:  „Dacă era valoros, trăgea echipa după el“

Pentru prima dată de când se află în război cu patronul din Bănie, Adrian Mititelu, antrenorul tricolorilor, a vorbit deschis despre situaţia lui Florin Costea, jucător pe care finanţatorul Craiovei îl vede chiar titular la naţională. „Cu ce mă încălzeşte că un jucător are şapte goluri, iar echipa este la retrogradare? Dacă era atât de puternic, Craiova se bătea la titlu, şi nu la retrogradare”, a spus pe un ton apăsat Lucescu jr. Afirmaţiile lui Răzvan vin la doar câteva zile după ce Mititelu a lansat un atac fără precedent la adresa sa.

„Este un frustrat şi un bolnav psihic, pentru felul în care face convocările la lotul naţional. Nu este posibil ca fotbalişti precum Florin Costea şi Prepeliţă să nu fie în vederea selecţionerului”, a „tunat” şeful Universităţii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite