Mutu: "Am fost constrăns să intru în război cu Fiorentina"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit cotidianului "La Nazione", Adrian Mutu le-ar fi spus prietenilor săi din Florenţa, că a fost constrăns să intre în "război" cu şefii clubului Fiorentina.

"Briliantul" ar fi cinat aseară, la un restaurant, alături de Giovani Becali şi preşedintele celor de la Cesena, Campedelli, cel care îl vrea la echipa sa. Conducătorii Fiorentinei i-au pus la dispoziţie un antrenor pentru ca fotbalistul român să se pregătească separat de coechipieri, conform regulamentului. Nu se ştie însă, dacă astăzi, în ziua în care a împlinit 32 de ani, Mutu s-a antrenat.

"La mulţi ani Adrian. A fost frumos, dar putea fi şi mai...Nu vom uita niciodată momentele frumoase din ultimii patru ani", au scris pe forumuri fanii echipei viola.

Mihajlovici: "Nu mai vreau jucători ca Mutu"

image

Antrenorul sârb al Fiorentinei, Sinisa Mihajlovici, a declarat astăzi la conferinţa de presă că Giovani Becali a spus multe lucruri neadevărate. "Adrian a fost convocat pentru meciul cu Bologna, dar a ales să plece fără să întrebe pe nimeni de la antrenament. Nu este adevărat că nu l-am convocat. Ieri a fost Crăciunul Ortodocşilor în Serbia, iar Adrian mi-a strâns mâna şi mi-a urat Crăciun Fericit. Nu ne-am mai îmbrăţişat ca altă dată. Azi l-am sunat şi i-am spus La Mulţi Ani, dar nu sunt sigur că va avea o aniversare frumoasă. Eu nu mai am nevoie de fotbalişti precum Mutu", a spus Mihajlovici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite