Mutu cel mai bun dintre românii din Serie A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutu a primit nota 6,5 pentru meciul contra Bologna. Media notelor primite de către fotbaliștii români din parte publicațiilor de specialitate italiene este de 6. Cel mai înalt punctaj a fost obținut de Adrian Mutu.

Goian, între 5 și 6 pentru meciul contra Napoli

Palermo, echipa lui Goian a terminat la egalitate partida contra celor din Napoli, scor 0-0, duminică, în etapa a 20-a a campionatului italian. În meciul disputat în deplasare de sicilieni, Goian a fost titular. Pentru prestația din teren, românul a primit între 5 și 6 din partea presei italiene.

Astfel, fundașul român a primit nota 6 din partea ”Agenției Data Sport.it”. “Mai static la început, dar își revine cu trecerea minutelor”, a precizat sursa citată la finalul partidei Napoli-Palermo. În primul minut de prelungire, fundașul român s-a accidentat, însă a reușit să revină pe teren.

Pentru același meci, Goian a obținut nota 5 din partea publicației ”calciomercato.it” care consideră că românul a fost “static și imprecis, dar fizicul l-a ajutat să compenseze dificultățile tenhice”.

Mutu, nota 6,5 pentru meciul contra Bologna

Pentru meciul Florentine-Bologna, Adrian Mutu a obținut 6,5. “Un meci bun încoronat cu un gol. Mai puțin prezent în ultima jumătate de oră”, precizează publicația ”calciomercato.it”, la finalul partidei disputate duminică, tot în etapa campionatului italian.

De asemenea, Mutu a primit chiar 6 din partea agenției italiene ”Datasport.it”. “Golul său de la începutul reprizei a doua a dat speranțe suporterilor care așteptau a treia revenire consecutivă. Puțin prezent în prima repriză”, a mențioant sursa citată despre evoluția românului.

Codrea, doar 5 pentru partida contra “diavolului milanez”

“Regizorul e penalizat în mod excesiv de inferioritatea numerică a echipei sale și reușește să construiască acțiuni demne de el”, a declarat calciomercato.it la finalul partidei Milan-Siena, care a oferit lui Paul Codrea nota 5.

Radu, criticat de presa din Peninsulă pentru meciul contra Atalanta. Nota 5

Radu Ștefan a jucat slab slab, fiind criticat de presa din Peninsulă, în ciuda evoluției excepționale demonstrată în acest  campionat. “Greșește câteva ieșiri la adversar și nu reușește mereu să repare greșelile”, notează „calciomercato.it” despre prestația lui Radu din meciul contra Atalanta, oferind frundașului român doar 5.
Tot nota 5 a obținut și din partea Agenției italiene „Datasport.it”. “Pe partea lui se trece cu ușurință și asta pentru că Del Nero nu îl ajută”, a completat sursa citată referitor la evoluția românului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite