FOTBAL: Lupescu: „I-am zis lui Mutu că asta nu se face”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Lupescu: „I-am zis lui Mutu că asta nu se face”
FOTBAL: Lupescu: „I-am zis lui Mutu că asta nu se face”

Ionuţ Lupescu i-a transmis „Briliantului”, într-o discuţie privată, că este supărat pe el după episodul de la Belgrad, când starul Fiorentinei a plecat din cantonament la o petrecere în Novi Sad

Adrian Mutu şi-a ars toate „punţile” la echipa naţională. După Răzvan Lucescu, cel care nu vrea să mai audă de atacantul de 30 de ani măcar pentru o perioadă, şi Ionuţ Lupescu doreşte să mai ia o „pauză”, departe de „Briliant”.

Aventura pe care jucătorul Fiorentinei a trăit-o în Serbia, unde a căutat suspendare pentru partida cu Feroe, a mers la un party la Novi Sad şi a plecat din cantonament fără să anunţe pe nimeni, l-a determinat pe „Kaiserul” de la Federaţie să-l „urechească” pe Mutu. 

Deocamdată, doar telefonic: „Am vorbit cu el şi i-am spus că aşa ceva nu se face. M-a dezamăgit. Toate sancţiunile care îl vizează pe Adi îi aparţin lui Răzvan.

Doar el poate decide dacă îl va mai convoca sau nu”. Lupescu a explicat şi motivul pentru care România e vecină de clasament cu Feroe: „Nu mai există echipe mici sau mari. Poate în afară de San Marino şi Lichtenstein. În rest, orice adversar este dificil”.

Directorul general al FRF nu este foarte îngrijorat că naţionala noastră ar putea cădea în urna a treia valorică. „Între urna a doua şi a treia nu este mare diferenţă. Serbia a venit din a treia urnă şi s-a calificat de pe primul loc”.

România îl apără pe Chivu la UEFA

Oficialii Federaţiei vor face tot posibilul să-l „scape” pe căpitanul tricolorilor de cartonaşul roşu încasat cu Serbia. Aceştia vor întocmi un dosar „beton”, pe care îl vor prezenta la Comisie de Disciplină din cadrul UEFA.

Principalul argument este că faultul lui Cristi Chivu nu a fost de cartonaş roşu, cu, cel mult, de galben. Lupescu speră ca jucătorul lui Inter să fie „bun” de joc la naţională chiar cu primul meci din cadul campaniei de calificare la Euro 2012, care va începe în toamna lui 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite