Mutu, apărat de legendarul Paolo Rossi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Mutu
Adi Mutu

Fostul internaţional italian Paolo Rossi, campion mondial cu Squadra Azzurra în 1982, consideră că atacantul român Adrian Mutu este "indispensabil" pentru Fiorentina, iar revenirea sa va ajuta gruparea "viola" în actuala ediţie din Serie A.

"Mutu este indispensabil din mii de motive, de la experienţa pe care o are, până la ceea ce reuşeşte să creeze. Cel mai mulţumit de revenirea românului va fi Gilardino, care îşi va recăpăta profunzimea şi ocaziile de finalizare în faţa porţii", a spus fostul atacant al echipelor Juventus şi AC Milan într-un interviu acordat unni post de radio italian.

Rossi îl avertizează, însă, pe fotbalistul român că pauza prelungită pe care a avut-o se va resimţi în jocul său. "Mutu este în aceeaşi situaţie în care am fost şi eu, când am stat departe de gazon mai mult timp. Cel mai dificil îi va fi să revină în competiţie la nivel mental. Un lucru este să te antrenezi, chiar şi foarte bine, însă ritmul jocului îl recuperezi doar pe teren, meci după meci. Experienţa te ajută, însă jocurile se simt toate", a adăugat cunoscutul golgheter italian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite