Mutu va fi antrenat de cel care l-a scuipat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După plecarea sigură a lui Prandelli, conducătorii echipei din Florenţa s-au înţeles cu Sinisa Mihajlovic pentru preluarea băncii tehnice. Sârbul, care s-a înjurat, bătut şi scuipat de-a lungul carierei de jucător cu Mutu, şi-a dat deja demisia de la Catania şi îl va avea ca elev pe "Briliant"

Adrian Mutu are două soluţii: să plece de la Florenţa sau să fie pregătit de Mihajlovic, cel cu care s-a înjurat ca la uşa cortului şi s-a îmbrăncit pentru prima oară la amicalul România-Jugoslavia 2-1 (2000).

După transferul la Chelsea în 2003, "Briliantul" s-a întâlnit din nou cu durul fundaş sârb într-un meci din grupele Ligii Campionilor, dintre Lazio-Chelsea (0-4). Pe atunci, fostul coleg al lui Belodedici la Steaua Roşie Belgrad a primit opt etape de suspendare din partea UEFA, după ce a fost surprins de proba video scuipându-l pe atacantul "tricolorilor".

Acum cei doi vor împărţi acelaşi vestiar, dar mai mult ca sigur, pe Mutu nu-l va prinde nici măcar perioada de pregătire a verii la Florenţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite