Mutu a efectuat doar alergări la antrenamentul de aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a efectuat doar alergări la antrenamentul de aseară
Mutu a efectuat doar alergări la antrenamentul de aseară

Atacantul echipei naţionale nu s-a putut antrena cot la cot cu ceilalţi jucători nici la antrenamentul de aseară. Fotbalistul, care se reface după o microleziune fibrilară la muşchiul piciorului drept,  s-a pregătit separat de ceilalţi tricolori şi timp de 20 de minute a efectuat doar alergări.

Adrian Mutu a efectuat 8 ture de teren, cu cronomentrul în mână. Fotbalistul Fiorentinei a alergat primele 6 ture alături de masorul Victor Hexan, în timp ce la ultimele două l-a avut partener pe directorul sportiv al echipei naţionale, Daniel Prodan.

După cele 20 de minute de alergare, Mutu s-a îndreptat către ieşire şi, după o scurtă discuţie cu medicul Pompiliu Popescu, s-a îndreptat spre vestiare.

Antrenamentul de aseară a fost primul efectuat de Mutu în vederea meciului cu Franţa, după ce luni nu s-a pregătit, efectuând o refacere la bazin.

România va juca în preliminariile Campionatului Mondial din 2010 împotriva Franţei şi Austriei. Prima dintre partide va avea loc la data de 5 septembrie, pe arena Stade de France din Saint-Denis. Al doilea joc se va disputa la 9 septembrie, pe stadionul Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite