Mutu: „Scuze,şefu’!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul şi-a cerut scuze faţă de preşedintele Andrea Della Valle, în încercarea de a-l convinge pe acesta să-l lase să se transfere. Iniţiativa jucătorului român a fost ironizată în presa italiană, care i-a reproşat că a avut nevoie de „trei săptămâni pentru a rosti cinci litere“.

Adrian Mutu a recurs din nou la scuze pentru greşelile din afara terenului! Cum însă de data aceasta a fost vorba de un gest particular - adresat preşedintelului Andrea Della Valle, omul despre care se spune că a fost cel mai dezamăgit de atitudinea sa - românului i-a trebuit ceva timp pentru a-şi face curaj. Întârziere taxată imediat de „Gazzetta dello Sport", care a reacţionat ironic: „Adrian Mutu a avut nevoie de trei săptămâni pentru a rosti un cuvânt din cinci litere (n.r. - scuze)".

Dacă până nu demult, scuzele lui Mutu însemnau reconcilierea cu toată suflarea „viola", de data aceasta românul a urmărit doar să lase loc de bună ziua cu şeful său şi, mai ales, să obţină unda verde pentru un transfer până la închiderea perioadei de mercato. Nu se ştie dacă Della Valle a acceptat sau nu scuzele sale, dar un lucru este cert: Mutu rămâne în afara listei de transferuri, mai notează cotidianul roz.

„Săptămâna viitoare îi găsim echipă"

Cu toate astea, ofertele pe adresa atacantului de 32 de ani vin din toate colţurile planetei. „Mutu are oferte din Statele Unite, Qatar, alte state arabe, Italia, precum şi alte ţări din Europa", a declarat agentul său, Victor Becali, pentru Fiorentina.it. Cât despre momentul în care una dintre aceste oferte s-ar putea concretiza, „săptămâna viitoare" este termenul pe care şi-l propune impresarul român. Cele mai „noi" destinaţii? Genoa, a cărei primă ofertă a fost refuzată săptămâna trecută de Fiorentina, a propus ieri, în cadrul unei noi runde de negocieri, un schimb la pachet: Criscito şi Kharja, pentru Felipe, bani şi Mutu. Juventus nu renunţă nici ea, constrânsă mai mult de lipsa lichidităţilor.

Renunţă la fraţii Becali?

În cazul în care Mutu renunţă (din nou) la colaborarea cu fraţii Becali, deveniţi indezirabili la Florenţa după atacurile din ultima vreme, există şi varianta unei „reconcilieri" cu Fiorentina, au scris ieri cei de la Firenzeviola.it. Asta ar însemna ca Mutu să fie repus pe lista de transferuri, chiar şi în Italia, sau, un scenariu mai puţin probabil, să fie reprimit la echipă de Sinişa Mihajlovici. Ioan Becali a negat însă orice ruptură cu Mutu: „Mă văd cu Adrian şapte zile din şapte, astea sunt glume proaste".



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite