FOTBAL: Mutu, făcut praf de italieni: "Nu merita să joace!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mutu, făcut praf de italieni: "Nu merita să joace!"
FOTBAL: Mutu, făcut praf de italieni: "Nu merita să joace!"

Site-ul violaplanet.com scrie că Adrian Mutu trebuie să uite repede meciul pierdut acasă cu Napoli, scor 0-1, în etapa a 9-a din Serie A, informează Mediafax.

În urma prestaţiei din meciul cu Napoli, atacantul român a fost notat cu 5 de către acelaşi site. "Un cartonaş galben pentru henţ şi un şut ratat. Cam atât a făcut Mutu. O partidă pe care românul trebuie să o uite repede", a scris violaplanet.com

Mutu a primit 5,5 din partea site-urilor fiorentinanews.com, fiorentina.it, violanews.com şi napolisport.net.

"Euforia meciului meciului cu Debrecen şi bucuria Ligii Campionilor au fost lăsate în urmă şi a revenit la dificultăţile din campionat. Românul a jucat puţine baloane şi nu a creat aproape deloc spaţii. A fost un punct fix în apărarea napoletanilor", a scris fiorentinanews.com.

"A pierdut o mulţime de baloane, dar nici nu a fost servit cum trebuie. La pauză a rămas la vestiare şi se poate spune că nu merita să mai intre", a notat fiorentina.it.

"S-a văzut că nu este în cea mai bună condiţie fizică. Mai mult, rolul de atacant împins nu i se potriveşte deloc. Când s-a retras spre mijlocul terenului a creat probleme, dar a făcut acest lucru destul de rar", a scris violanews.com.

Din partea site-ului julienews.it, atacantul român a primit nota 6. "Mutu nu a reuşit să repete prestaţia bună din Ungaria, dar rămâne un jucător important pentru Fiorentina", a scris sursa citată.

Cea mai mare notă primită de jucătorul Fiorentinei, 6,5, i-a fost acordată de site-ul calciotoscano.it.

"Apatic şi deloc periculos în prima repriză, Mutu a fost lăsat la cabine pentru partea secundă", a scris calciotoscano.it.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite