Mureşan: „Cel mai greu meci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui CFR Cluj vrea cel puţin un egal pe terenul celor de la Bordeaux. Casele de pariuri cred că francezii vor avea o misiune uşoară în jocul cu CFR Cluj, din această seară.

In această seară, cu începere de la ora 21.45, CFR Cluj joacă cel mai important meci din acest sezon. Un egal sau chiar o victorie garantează practic clujenilor locul trei în grupa A. O înfrângere, în schimb, le va face viaţa amară deoarece Bordeaux va reveni în lupta pentru locul care duce în Cupa UEFA.

„Va fi un meci foarte greu, pentru că Bordeaux joacă foarte bine, şi-a revenit după un început mai slab. Au un lot foarte consistent, cu jucători foarte rapizi”, a spus Iuliu Mureşan.
 
Clujenii vor un egal şi o victorie cu Bordeaux

Cu toate acestea, oficialul clujean a mai afirmat că echipa ardeleană şi-a propus să obţină patru puncte din dubla cu Bordeaux. „Mi-ar plăcea să facem atâtea puncte cât să ne calificăm, patru ar fi ideal.

 La tragerea la sorţi ne gândeam să facem puncte din dubla cu Bordeaux. Meciurile cu formaţia franceză erau singura noastră speranţă, dar acum lucrurile s-au schimbat”, a mai afirmat Mureşan. Dorinţa lui Mureşan este însă contrazisă de casele de pariuri care acordă francezilor o cotă de 1.70 la victorie.

Clujenii, în schimb, au primit o cotă de 4.65 pentru un succes. Interesant este faptul că vedeta lui Bordeaux, Gourcuff, are o cotă de 5 pentru a marca un gol în seara aceasta, el fiind astfel creditat cu a 11-a şansă de a marca.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite