Război Munteanu – Becali pentru Tănase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Război Munteanu – Becali pentru Tănase
Război Munteanu – Becali pentru Tănase

Piteşteanul Cristi Tănase este motiv de dispută nu doar între FC Köln şi Steaua, ci şi între Dorinel Munteanu şi fraţii Becali.

Mai citeşte şi:

Andrei Penescu: "Steaua nu e ultima variantă pentru Tănase"
Gigi s-a dus degeaba la puşcărie
Cristi Tănase: "Vreau în Ghencea! Sper ca Steaua să joace finala Europa League!"


Propunerea financiară a nemţilor e mult mai consistentă decât cea a steliştilor, ei oferind iniţial două milioane de euro şi plusând acum cu încă 700.000 de euro, după ce au aflat că Steaua pune pe masă un milion de euro şi 50% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Există totuşi un impediment important.

Germanii nu vor să trateze cu impresarii fotbalistului, fraţii Becali, despre care au referinţe proaste. Acestea au venit pe filiera Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului având relaţii bune la Köln, unde a jucat ani buni. De altfel, Munti îl recomandase pe Tănase nemţilor încă de acum un an şi jumătate, când el antrena la Piteşti.

În afara faptului că nu se află în relaţii bune cu fraţii Becali, care au afirmat de multe ori despre el că e şi antrenor şi impresar, Dorinel mai are un motiv să le pună o „talpă“ acestora. Oferta germanilor a fost făcută prin intermediul lui pe vremea când Tănase era sub contract cu impresarul Aurel Marinescu, un apropiat al lui Munteanu.

Tănase a rupt însă angajamentul cu acesta şi a semnat cu fraţii Becali, care încearcă acum să-l orienteze spre Steaua, echipa vărului Gigi.

Fraţii Becali nu cedează

Dorinel Munteanu susţine însă că nu are niciun amestec în acest caz. „Eu ştiam că ei trebuiau să vină ieri la Piteşti, dar Meier (managerul clubului FC Köln) nu m-a mai sunat. Nu ştiu ce s-a întâmplat“, a spus Munti, care consideră că el a avut doar rol de translator pentru nemţi. „E posibil însă ca cei de la Köln să aibă o anumită problemă în privinţa acestui transfer”, a încheiat Dorinel.

Impresarul Victor Becali a confirmat ieri implicarea lui Dorinel: „Credeţi că nemţii nu găseau un translator în România? Munteanu e singurul vorbitor de germană? Să fim serioşi! Poate îl anunţă cineva pe Dorinel că începe campionatul“. Becali susţine că nu se va putea face transferul fără implicarea sa.

„Cei de la Köln au impresia că noi suntem o ţară din lumea a şaptea şi dacă vin ei stăm drepţi. Cred că îi oferă un contract de 200.000 de euro lui Tănase şi băiatul gata, semnează. Probabil se aşteaptă să şi cerşim”, a punctat Becali.

„Tănase nu e muritor de foame“

Impresarul Victor Becali susţine că dacă Tănase va pleca, o va face pe un contract bun. „Băiatul nu e muritor de foame aici şi nici nu e disperat să plece. Nu va fi bătaia de joc a unora, chiar dacă au oamenii grijă să le spună germanilor că situaţia e groaznică la FC Argeş, că nu sunt bani şi că mai e puţin şi echipa dispare de pe faţa pământului“, a afirmat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite