Muncitorii din Zurich ţin cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Tricolorii" au susţinători în toate colţurile Elveţiei. Nu doar românii îşi doresc ca Mutu&Co. să ajungă cât mai departe la turnel final, ci şi gazdele turneului. Cei care

"Tricolorii" au susţinători în toate colţurile Elveţiei. Nu doar românii îşi doresc ca Mutu&Co. să ajungă cât mai departe la turnel final, ci şi gazdele turneului.

Cei care lucrează la construcţia tribunelor dedicate suporterilor vor ca naţionala lui Victor Piţurcă să ajungă în finala Campionatului European. La Zürich, oraşul care va găzdui primele două meciuri ale "tricolorilor", contra Franţei şi Italiei, se munceşte de zor pentru ca totul să fie pregătit la momentul debutului Campionatului European.

Elveţienii ţin tot cu ai lor

Într-un moment de pauză, doi muncitori ne-au mărturisit că vor ca România să atingă fazele superioare ale competiţiei. "Cu cine ţin la Euro? Cu Elveţia, normal, doar sunt elveţian. În afară de naţionala noastră îmi place cum joacă Portugalia, Rusia şi România, şi asta nu o spun pentru că sunteţi voi din România", ne-a precizat Mathus, un tânăr de 25 de ani.

Colegul lui a intervenit imediat: "Aveţi jucători foarte buni. Mutu a fost excelent la Fiorentina, iar căpitanul vostru (n.r. Cristi Chivu) este un fundaş greu de depăşit". Elveţienii au mărturisit că
şi-ar dori să vadă echipa pregătită de Victor Piţurcă cât mai departe la Campionatul European, poate chiar şi în finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite