FOTBAL: Luca Toni nu prinde echipa la Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Luca Toni nu prinde echipa la Munchen
FOTBAL: Luca Toni nu prinde echipa la Munchen

Internaţionalul italian al lui Bayern Munchen, Luca Toni, care în acest debut de sezon s-a confruntat cu probleme medicale, va evolua, duminică, pentru a doua oară la rând în echipa rezervelor grupării bavareze.

Atacantul în vârstă de 32 de ani este anunţat titular în meciul pe care a doua echipă a lui Bayern îl va susţine duminică, pe teren propriu, cu Erzgebirge Aue, în etapa a 11-a din liga a treia germană.

Fostul golgeter al bavarezilor s-a refăcut de curând în urma accidentării pe care a suferit-o în vară la tendonul lui Ahile şi nu a bifat nicio prezenţă în noua stagiune din Bundesliga. În schimb, Toni a jucat vinerea trecută, pentru rezervele lui Bayern, primul său meci oficial din actualul sezon, iar marţi a bifat 30 de minute în Cupa Germaniei.

Ulterior, internaţionalul italian a anunţat că se simte pregătit să îmbrace din nou tricoul lui Bayern, spunând chiar că este mai în formă decât unii dintre coechipierii săi. Cu toate acestea, Van Gaal a afirmat că Toni mai are nevoie de timp pentru a se obişnui cu ritmul meciurilor oficiale şi l-a trimis pe acesta la echipa a doua a clubului.

Bayern Munchen, locul 3 în Bundesliga, va întâlni sâmbătă, în deplasare, liderul la zi al campionatului Germaniei, Hamburg, în etapa a 7-a.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite