FOTBAL: Florin Lovin va da probe de joc la Munchen 1860

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Florin Lovin va da probe de joc la Munchen 1860
FOTBAL: Florin Lovin va da probe de joc la Munchen 1860

Mijlocaşul stelist Florin Lovin va fi testat de germanii de la TSV Munchen 1860 într-un meci amical care se va disputa joi, în compania formaţiei poloneze Lech Poznan, informează cotidianul Abendzeitung.

"Formaţia de liga secundă germană se află în cantonament în Austria, iar mijlocaşul român este aşteptat să ajungă acolo marţi seară. Lovin se află încă sub contract cu Steaua, dar mijlocaşul de 27 de ani poate pleca", notează sursa citată.

La TSV Munchen 1860 s-au mai aflat în probe turcul Ilhan Mansiz şi germanul Kushtrim Lushtaku, iar odată cu Lovin va mai sosi un alt mijlocaş, muntenegreanul Ardijan Djokaj.

Florin Lovin a ajuns la Steaua în anul 2005, de la FCM Bacău, dar în ultima perioadă a intrat în dizgraţia patronului Gigi Becali.

Mai mult, după numirea italianul Cristiano Bergodi pe banca steliştilor, acesta l-a anunţat pe mijlocaş că nu va avea nevoie de serviciile lui.

Patronul Stelei a anunţat că nu vrea niciun ban pentru transferul lui Lovin, dar echipa interesată trebuie să plătească 400.000 de euro lui Dumitru Sechelariu, preşedintele de onoare de la FCM Bacău, pentru că acesta deţine o parte din drepturile federative al jucătorului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite