FOTBAL: Florin Lovin a semnat un contract pe 3 sezoane cu Munchen 1860

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:  Florin Lovin a semnat un contract pe 3 sezoane cu Munchen 1860
FOTBAL: Florin Lovin a semnat un contract pe 3 sezoane cu Munchen 1860

  Mijlocaşul român Florin Lovin a semnat, luni, un contract pe 3 sezoane cu gruparea din liga a II-a germană Munchen 1860, după ce în dimineaţa aceleiaşi zile a trecut cu succes vizita medicală obligatorie, informează site-ul oficial al nemţilor.

"A venit dintr-o cameră de hotel direct pe teren, dar şi-a făcut treaba foarte bine. A fost impresionant deşi a făcut antrenament doar 3 zile în sala de forţă. Când l-am văzut pe teren a fost la fel ca şi când l-aş fi văzut pe DVD, nu e nicio diferenţă", a spus tehnicianul Ewald Lienen, care a fost completat de directorul sportiv Miki Stevic: "Lovin este un număr 6 clasic: calm când este la minge, are o privire bună asupra suprafeţei de joc şi e şi foarte puternic. Sunt foarte mulţumit că am reuşit să realizăm acest transfer, mai ales că Lovin era prima noastră opţiune pentru acest post".

Reprezentanţii clubului Munchen 1860 au ajuns duminică la un acord verbal cu Steaua pentru transferul lui Lovin, iar jucătorul a parafat luni înţelegerea cu nemţii. Florin Lovin (27 de ani) a fost testat de antrenorul lui Munchen 1860 într-o partidă amicală cu Aberdeean, scor 1-0, în care mijlocaşul a evoluat 72 de minute şi a impresionat prin prestaţia sa.

Suma pentru care s-a realizat transferul nu a fost făcută publică, dar Steaua va trebui să achite 500.000 de euro echipei FCM Bacău, sumă care reprezintă o cotă parte din drepturile jucătorului deţinute de gruparea moldoveană.

La puţin timp după reunirea Stelei, Florin Lovin a fost anunţat că nu mai face parte din vederile antrenorului pentru noul sezon. După această decizie, mijlocaşul a fost trimis la echipa a doua şi pus pe lista de transferări. Florin Lovin a venit la Steaua în sezonul 2004-2005, iar de atunci a adunat peste 130 de meciuri în tricoul Stelei.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite