„Mourinho e psihopat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo savurează golul, antrenorul îi imită  gestul de bucurie
Cristiano Ronaldo savurează golul, antrenorul îi imită gestul de bucurie

Antrenorul lui Real Madrid a sărbătorit în genunchi victoria cu Manchester City (3-2), bucuria sa după golul marcat de Cristiano Ronaldo în finalul partidei stârnind reacţii adverse.

Real Madrid a ieşit din criza de rezultate de pe plan intern cu o prestaţie de gală în Liga Campionilor. Victoria contra miliardarilor de la Manchester City (3-2) a venit printr-o răsturnare de scor spectaculoasă, după ce în minutul 87 englezii conduceau cu 2-1.

Mai mult, golul decisiv a fost opera celui mai „trist" fotbalist de pe planetă în ultimele săptămâni, Cristiano Ronaldo, lusitanul declarându-se nefericit în vestiarul madrilenilor. Până la urmă, CR7 şi-a regăsit plăcerea de a juca şi de a marca pentru Real. „Sărbătoresc atunci când am ce sărbători", a spus Ronaldo cu zâmbetul pe buze, aluzie la momentele în care refuza să se bucure după reuşitele sale.

„Echipa are ADN de Real"

Cristiano n-a fost însă singurul „personaj" al meciului cu City. Show-ul de pe teren a fost completat de pe margine de Jose Mourinho. Antrenorul Realului s-a dezlănţuit după golul de 3-2 al lui Ronaldo, aruncân­du-se în genunchi, pe iarbă, aşa cum sărbătoresc de obicei jucătorii. Mourinho a mai făcut o dată aceeaşi scenă, în 2006, la cârma lui Chelsea, în urma unui 2-2 smuls tot în ultimul minut la Barcelona.

„Nu contează felul în care am celebrat, ci meciul în sine. Cei care iubesc fotbalul s-au bucurat cu siguranţă. Această echipă a demonstrat că are ADN de Real Madrid. Dacă joci aşa, poţi să şi pierzi. Filosofia Realului e să mori pe teren, aşa cum au făcut jucătorii mei", a declarat euforicul Jose Mourinho. Un adversar tradiţional al lusitanului, Alfons Godall, fost preşedinte la Barcelona, a comentat maliţios pe Twitter: „Din păcate, psihopatul a sărbătorit golul ca un jucător. Aşa compensează el frustrarea că a fost o petardă de fotbalist".

Sergio Ramos, uitat pe bancă

Mourinho mai are o problemă de rezolvat, deşi a câştigat acest meci. Decizia sa a fost să nu-l folosească pe Sergio Ramos. „Fundaşii centrali care s-au prezentat cel mai bine pentru acest meci sunt Pepe şi Varane, nu e nimic de comentat", a spus Mourinho. Totuşi, Ramos a înghiţit greu faptul că i-a fost luat locul în echipă de jucătorul francez de doar 19 ani.

Mancini l-a taxat pe Joe Hart

„E inadmisibil să pierdem după ce am condus cu 2-1 în minutul 85", a comentat portarul lui Manchester City, Joe Hart (foto). Mancini l-a contrat dur. „Treaba lui e să stea în poartă şi să apere. Eu judec jocul echipei, nu Hart", a comentat antrenorul Italian, furios şi pe greşeala lui Hart de la golul trei. E posibil ca şi românul Costel Pantilimon să primească o şansă la a apăra, dacă Hart continuă erorile. 

Real Madrid, victoria 100

Succesul cu Manchester City a însemnat victoria cu numărul 100 pentru Real Madrid în cea mai importantă competiţie intercluburi, de când s-a făcut trecerea de la Cupa Campionilor la Liga Campionilor. Este primul club din Europa care atinge această cifră.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite