Mourinho, suspendat două etape în Primera. "E o canalie autentică!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manuel Preciado, antrenorul lui Sporting Gijon, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Jose Mourinho, după ce antrenorul lui Real Madrid a declarat că echipa sa i-a făcut cadou victoria Barcelonei în meciul direct din etapa a patra a primei ligi spaniole. Între timp, portughezul a fost suspendat două etape de comisia de disciplină a federaţiei spaniole pentru injuriile aduse arbitrului la meciul cu Murcia, din cupă.

"Am ascultat ce a spus la radio şi nu doar a reafirmat ceea ce spusese înainte, ci chiar a fost mai dur, aproape a cerut pentru mine o condamnare la moarte. Declaraţiile lui Mourinho pot avea trei motive: dacă a spus-o ca pe o glumă, nu este pe placul meu; dacă a fost o provocare către FC Barcelona nu cred că va primi răspuns, iar dacă el crede cu adevărat asta, este o canalie autentică" , a spus Preciado.

Potrivit cotidianului AS, Jose Mourinho a declarat, joi, la postul Cadena Ser, că Sporting Gijon a folosit echipa a doua cu FC Barcelona, în meciul din etapa a patra, câştigat de catalani cu 1-0. "Sunt echipe care gândesc că nu pot câştiga la Barcelona şi dăruiesc meciul, ies cu rezervele. Dacă se întâmplă de multeori va fi dificil pentru noi", a afirmat portughezul.

Altfel, pentru că a fost trimis în tribune la meciul de cupă cu Murcia, după ce l-a drăcuit pe central, Jose Mourinho a fost suspendat două partide. Portughezul va rata astfel mecirile Realului din campionat cu Gijon, de duminică, şi Athletic Bilbao, dar va reveni la timp pentru „El Clasico”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite