Mourinho ar putea fi suspendat şapte meciuri de UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, ar putea fi suspendat, astăzi, de Comisia de Disciplină a UEFA, pentru şapte partide în cupele europene, după scandalul de la partida cu FC Barcelona, scrie Marca.

"UEFA intenţionează să impună o sancţiune exemplară, care să fie un fel de atenţionare pentru viitor. Astfel, UEFA se gândeşte la şapte partide de suspendare.Una din aceste partide a trecut deja, semifinala retur cu FC Barcelona, iar dacă, sancţiunea se confirmă, tehnicianul lusitan nu va sta pe bancă la niciun meci din faza grupelor Ligii Campionilor sezonul viitor. UEFA consideră că Mourinho a «pătat» instituţia, iar unii dintre membri se gândesc chiar la o sancţiune de până la zece meciuri", susţine Marca.

Marca notează că nici Mourinho şi nici Real Madrid nu vor accepta această sancţiune şi vor merge până la TAS dacă va fi nevoie.

Jose Mourinho a declarat, în conferinţa de presă de după meciul din 27 aprilie, că speră ca Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, să câştige într-o zi Liga Campionilor "curată", "fără scandal".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite