Mourinho a pus tunurile pe Capello

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al lui Real Madrid crede că omologul său italian este incapabil să conducă naţionala Angliei pentru că tot ce face e să stea cu gura pe jucători. Doi dintre cel mai bine cotaţi antrenori din lume, Fabio Capello şi Rafa Benitez, au fost „desfiinţaţi“ din câteva vorbe de Jose Mourinho.

Face ce face tehnicianul portughez şi se plasează mereu în centrul atenţiei. Până la startul oficial în campionatul Spaniei cu Real Madrid, Mourinho are timp să se ocupe şi de „ograda" altora. Mai exact de naţionala Angliei, unde şef este Fabio Capello, un selecţioner plătit regeşte, cu opt milioane de euro pe stagiune.

„Problema Angliei este managerul, care a greşit. La echipă este haos, jucătorii nu au o tactică clară", a spus lusitanul într-un interviu pentru „Daily Mail". „Capello nu are decât un singur mod de a lucra, însă nu poţi să-ţi petreci tot timpul strigând la jucători. Aceştia trebuie să se simtă speciali", a completat cel supranumit „The Special One".

La fel de neaşteptate ca atacurile lansate asupra lui Capello au fost şi consideraţiile lui Mourinho asupra lui Rafa Benitez, spaniolul care i-a luat locul pe banca lui Inter Milano. „El este un norocos. Deocamdată, n-a făcut decât să se aşeze pe bancă şi să aibă şansa de a cuceri trei trofee din câteva meciuri: Supercupa Italiei (n.r. - adjudecată deja), Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor. Benitez nu are nimic de construit la Inter, are doar de câştigat", a spus Mourinho.

Show cu Di Maria

Între declaraţii incendiare, Mourinho continuă şi „opera" de reclădire a lui Real Madrid. Astfel, argentinianul Angel Di Maria a fost vedeta meciului de prezentare pe care „galacticii" l-au câştigat cu 2-0 împotriva uruguayenilor de la Penarol.

Di Maria a marcat după un slalom de generic, prima sa reuşită pe „Bernabeu" fiind acompaniată şi de o declaraţie de dragoste (o inimă desenată cu ajutorul mâinilor) pe care sud-americanul a făcut-o noilor săi fani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite