Mourinho a devenit cel mai bun antrenor din istoria Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care contestă modul în care Jose Mourinho pregăteşte Realul, jurnaliştii iberici vin cu o statistică ce le va da de gândit.

Ziariştii de la as.com au numărat victoriile obţinute de Real Madrid în deplasare, în "epoca" Mourinho şi au ajuns la o concluzie incredibilă: "The Special One" este cel mai bun antrenor din istoria "albilor" din acest punct de vedere. Portughezul se află de doar un an şi jumătate pe banca "galacticilor" şi a jucat numai 29 de partide în deplasare, în campionat, iar rata sa de succes este uluitoare: 21 de victorii, adică un procentaj de 72,4%. Următorul clasat din acest punct de vedere este Fabio Capello, însă italianul se află la o distanţă considerabilă de Mourinho; doar 52,5% este procentajul de victorii al lui Capello. Cei doi sunt de altfel singurii antrenori din istoria Realului care au reuşit să treacă de borna 50. Următorii sunt Leo Beenhakker (44,2%), Jose Villalonga (43,5%) şi Miguel Muñoz (42,7%) care au depăşit de puţin 40%, conform prosport.
Top 10 este completat de Vicente Del Bosque (41,5%), Di Stefano (40,4%), Francisco Bru (38,6%), Luis Molowny (38,3%) şi Vujadin Boskov (32,6%).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite