Mourinho a curăţat „gunoiul“ la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care aşteaptă cu sufletul la gură alte două „El Clasico" Real Madrid - Barcelona în această lună (în sferturile Cupei Spaniei) au trecut prin mari emoţii marţi seară, în manşa tur a optimilor.

La primul meci din 2012, „galacticii" au tremurat serios pe teren propriu în faţa lui Malaga, reuşind să întoarcă în favoarea lor o partidă care la un moment dat părea pierdută. Artizanul spectaculoasei reveniri de la 0-2 la 3-2 nu s-a aflat însă pe teren, ci pe margine. „La pauză le-am spus jucătorilor mei că îmi pare rău că nu pot face 11 schimbări. Ce să fac cu numai trei schimbări? Le-am spus să iasă să cureţe gunoiul pe care l-au făcut în prima repriză de faţă cu toţi fanii noştri", a declarat Jose Mourinho la final, povestind felul în care a reuşit să întoarcă soarta meciului cu Malaga.

Schimbări inspirate

Astfel, chiar din primul minut al reprizei secunde, portughezul a făcut trei schimbări (Khedira, Benzema şi Özil în locul lui Arbeloa, Kaka şi Callejon), iar rezultatele s-au văzut, Realul punctând de trei ori între minutele 68 şi 78, inclusiv prin Khedira şi Benzema. „Unii au interpretat pauza de Sărbători ca pe o vacanţă, pentru a bea, a mânca şi a călători", a completat Mourinho, ca o mustrare adresată lui Cristiano Ronaldo şi compania. 

CUPA SPANIEI,
Optimi, Tur

Marţi

Albacete (Div.3) – Ath. Bilbao 0-0
Alcorcon (Div.2) – Levante 2-1
Borja 13, Nagore 53 / Pallardo 23
Mirandes (Div.3) – Santander 2-0
Infante 34, Martins 45
Real Madrid – Malaga 3-2
Khedira 68, Higuain 70, Benzema 78 /
S. Sanchez 10, Demichelis 29

Aseară

Real Sociedad - Mallorca
după închiderea ediţiei
FC Barcelona - Osasuna
după închiderea ediţiei

Azi

Cordoba (Div.2) – Espanyol 21.00
Valencia – FC Sevilla 23.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite